Maciuś 0 Napisano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Jak w temacie. Co Waszym zdaniem jest lepsze? Korzystacie z jakiś automatów do gry? Osobiście zastanawiam się nad automatyzacją gry bo nie uśmiecha mi się siedzieć przed wykresami bo najzywaczniej szkoda mi czasu plus szkoda nerw Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Maciuś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Trzcinka 0 Napisano 21 Stycznia 2020 z tego co wiem to są tysiące automatów na forexa, tylko nikt nie wie który naprawdę daje zyski, a który wyczyści Cię do gołego tyłka. Jak znajdziesz i sprawdzisz przez przynajmniej pół roku jakiś dobry bot, to daj znać. P.S A może korzystałeś z proptradingu na automacie, albo jakichś innych form handlu na fx poza samodzielnym tradingiem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Maciuś 0 Napisano 20 Lutego 2020 W dniu 21.01.2020 o 14:24, Trzcinka napisał: z tego co wiem to są tysiące automatów na forexa, tylko nikt nie wie który naprawdę daje zyski, a który wyczyści Cię do gołego tyłka. Jak znajdziesz i sprawdzisz przez przynajmniej pół roku jakiś dobry bot, to daj znać. P.S A może korzystałeś z proptradingu na automacie, albo jakichś innych form handlu na fx poza samodzielnym tradingiem? o Proptradingu pierwsze słyszę ? będę musiał sobie w wolnej chwili poczytać o tym. Wiesz co korzystałem z przeróżnych botów ale one max po 3msc zawsze zerowały mi konto i trzeba było zaczynać od początku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Wikarik 1 Napisano 14 Marca 2020 proptrading jest ciekawy bo daje 2 opcje jakby. Jedna to zatrudniają Cię jako tradera i codziennie latasz do biura, dostajesz biuro, narzędzia , kapitał firmy i handlujesz, a druga automatyczna /zdalna współpraca coś jak tu prop-trading.pl Czytam o tym ostatnio i jak się skończy tej sajgon z koronawirusem to sobie uzbieram trochę siana i spróbuję 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Trzcinka 0 Napisano 29 Kwietnia 2020 On 3/14/2020 at 11:26 AM, Wikarik said: proptrading jest ciekawy bo daje 2 opcje jakby. Jedna to zatrudniają Cię jako tradera i codziennie latasz do biura, dostajesz biuro, narzędzia , kapitał firmy i handlujesz, a druga automatyczna /zdalna współpraca coś jak tu prop-trading.pl Czytam o tym ostatnio i jak się skończy tej sajgon z koronawirusem to sobie uzbieram trochę siana i spróbuję Ja właśnie w maju kupuję u nich swoją pierwszą strategię automatyczną, długo obserwowałam, ale już chce konkretnie coś, a nie tylko gadać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Maciuś 0 Napisano 30 Kwietnia 2020 W dniu 29.04.2020 o 10:02, Trzcinka napisał: Ja właśnie w maju kupuję u nich swoją pierwszą strategię automatyczną, długo obserwowałam, ale już chce konkretnie coś, a nie tylko gadać. mi jeszcze trochę brakuje kasy przez tą całą koronaściemę ale od czerwca również zaczynam współpracować z Properly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Wikarik 1 Napisano 2 Maja 2020 co to znaczy koronaściema? Nie wierzysz w to, ze ludzie umierają czy co? A co do tradingu to wchodzę w ten automat i jeszcze znalazłem jeden inny, ale dopiero kolega go testuje więc za jakieś 2-3 miesiące bede wiedzieć jak wyniki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Maciuś 0 Napisano 30 Maja 2020 W dniu 2.05.2020 o 18:18, Wikarik napisał: co to znaczy koronaściema? Nie wierzysz w to, ze ludzie umierają czy co? A co do tradingu to wchodzę w ten automat i jeszcze znalazłem jeden inny, ale dopiero kolega go testuje więc za jakieś 2-3 miesiące bede wiedzieć jak wyniki Ludzie umierają codziennie i większej skali na inne choroby i nie ma takiej pompki jak teraz. Jest to na pewno po coś wywołane tylko jeszcze nie widać po co ale niebawem się na pewno dowiemy o tym. U mnie niebawem startuje pierwsza strategia w Properly także zobaczymy jak się będzie sprawować Jeżeli chcesz dołączyć to zapraszam bit.ly/r_properly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Marek 2 Napisano 31 Maja 2020 14 godzin temu, Maciuś napisał: Ludzie umierają codziennie i większej skali na inne choroby i nie ma takiej pompki jak teraz. Jest to na pewno po coś wywołane tylko jeszcze nie widać po co ale niebawem się na pewno dowiemy o tym. Ludzie umierają na choroby na ktore znane jest leczenie, Korona jest wciąż enigmą i jest w 25% przypadkow wyrokiem smierci stad ta "pompka". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Wikarik 1 Napisano 3 Czerwca 2020 @Marek no tak, to racja, to wciąż coś na co nie ma leku, ale zastanówmy się - na raka jest? Nie ma. Jest masa terapii, leków, chemii, ale nic co było całkowicie skuteczne, a ludzie umierają na większą skalę. Ale fakt faktem, że koronawirus dużo w głowach pomieszał, zwłaszcza, ze nie wiadomo co jest prawdą, co nie, a fejków tyle że masakra. Tymczasem wracając do tematu, mam już kupioną w tej firmie strategie czy automat na forex o nazwie F11 (tutaj są szczegóły znośnie opisane: http://www.prop-trading.pl/strategie-zautomatyzowane-od-czego-zaczac/ ) no i pierwsze dni już kilkadziesiąt EUR wpadło, aż mnie ciekawi co będzie dalej, i czy wytrzyma ten system 2-3 lata np czy więcej, bo się wkręcam nawet. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michal80 0 Napisano 24 Kwietnia 2021 Raczej nie ufałbym automatom. Juz kilka wyzerowałem na rachunku demo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi