Jump to content
kumpel
kumpel

Sprzedam skrypt sklepu, do sprzedaży różnego rodzaju usług na serwerach gier/forach/innego typu CMS

Recommended Posts

kumpel
kumpel

Witam. Jako że nie mam chęci i czasu do zajmowania się tym, postanowiłem sprzedać skrypt sklepu, znajdującego się pod demo.a-shop.pl Skrypt sklepu można wykorzystać do obsługi sprzedaży usług na serwerach CS:GO/CS 1.6/Source/ oraz API do skryptów korzystających z bazy danych. Można wykorzystać np. do sprzedaży usług na forum, w grach Minecraft itp. Do sklepu jest również panel licencji, dzięki czemu w łatwy sposób można generować licencję/edytować etc. Sklep posiada instalator, dzięki czemu jego instalacja zajmuję około 30 sekund. Wystarczy wgrać instalkę (1 plik, zajmujący około 3.15KB)  na serwer FTP, a reszta plików pobierze się automatycznie, dzięki czemu klient nie będzie miał żadnych problemów z instalacją i wgrywaniem plików. Skrypt zbudowany jest na frameworku symfony, dzięki czemu można go rozbudowywać bez większych ingerencji w kod sklepu.

Sprzedaję skrypt sklepu, demo pod adresem http://demo.a-shop.pl 

Login: admin

Hasło: password

,wraz z instalatorem sklepu, panelem licencji, stroną a-shop.pl z plikami .psd, wszystkie bazy danych które są wymagane do prawidłowego działania skryptu, wszystkie pliki, kody źródłowe, domenę wraz z hostingiem na którym obecnie stoi sklep. Osoby które będą naprawdę zainteresowane, to podam w wiadomości prywatnej dane do panelu licencji, z którego korzystam na co dzień. Aktualnie około 27 osób korzysta z sklepu. Sklep by działał, w moim panelu musi być wygenerowany klucz licencji pod tą domenę. Panel oczywiście dorzucam.

Jeśli znajdzie się potencjalny kupiec, to dopiszę system automatycznego zakupu licencji, przez co właściciel sklepu tak naprawdę nie będzie musiał nic robić. Płatnością będą automatyczne, po zaksięgowaniu wpłaty na konto przez operatora płatności, klientowi sklepu wygeneruje się automatycznie klucz licencji, przez co nie będzie musiał nic robić (będzie to oddzielny skrypt, do zmiany linku do domeny, edycji danych licencji, zmiana hasła, przedłużenie licencji itp.) 

Jak można na tym zarabiać? W bardzo łatwy sposób można zarabiać na tym pieniądze, wystarczy sprzedawać licencję do sklepu np. na okres 1 miesiąca za 15 złotych, licencja jest wymagana do działania sklepu, więc nikt na "lewo" nie uruchomi sklepu. Sklep został starannie zabezpieczonych, więc nie ma mowy o obejściu licencji. 

Z sklepu korzystają na razie 27 osoby (nie był bardzo reklamowany), dlatego jeśli kupujący wprowadzi zmianę i będzie pobierał opłatę za klucz licencji, to zarobki mogą być po kilkaset złotych miesięcznie. Obecnie licencję daję za darmo, by przyciągnąć jak najwięcej zainteresowanych osób sklepem, co przekłada się na rozwój sklepu. (dodałem informację przy reklamowaniu sklepu, że sklep będzie darmowy przez nieokreślony okres czasu).

Jeśli sklepem będzie osoba konkretnie zainteresowana, to dostosuję sklep pod jej wymagania/zamiany/ rozbudowa o nowe funkcje jakie klient sobie zażyczy.

Z ceną myślę że można się dogadać, chociaż nie oddam za 1k, szanujmy się, firmy za takie coś wołają od 8k w górę. Ja oddam za dużo mniej. 

W razie pytań proszę o kontakt w wiadomości prywatnej. Pozdrawiam