Danger 0 Napisano 4 Czerwca 2020 Witam! Chciałbym rozpocząć maszyn rolniczych maszyn do warsztatów ślusarskich itp. Jak wygląda sprawa z uprawnieniami oraz certyfikatami? Czy moge po prostu wyprodukować maszyne, a następnie ją sprzedać czy musze mieć na to jakieś inne papiery? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kast 0 Napisano 24 Maja 2021 Dołączam do pytania, bo właśnie wdrażam się w podobny temat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michal80 0 Napisano 24 Czerwca 2021 Produkcja tego typu maszyn nie jest na pewno łatwym zadaniem. Myślę, że trzeba posiadać wyspecjalizowaną linię produkcyjną oraz odpowiednią wiedzę. Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci firmę http://www.prototypy-pl.pl/. Specjalizują się w projektowaniu i budowie maszyn oraz całych linii technologicznych. Sądzę, że będą w stanie Ci pomóc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
touchstone 0 Napisano 13 Maja 2022 Myślę, że bardzo ważną kwestią jest też automatyzacja owych maszyn produkcyjnych. Tu mogę polecić z własnego doświadczenia firmę Riex, która zajmuje się właśnie projektowanie szaf sterowniczych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi