wazer 2 Napisano 27 Lipca 2020 Dział misz masz tak wiec pewnie nikt się tutaj nie obrazi, że założyłem taki temat Doradzicie jakieś dobre i skuteczne kosmetyki do ciała i twarzy w dobrych cenach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jarna 0 Napisano 27 Lipca 2020 Moge polecic: Olejki do ciala i wlosow Weleda Maseczka blotna Avon i peeling z brazowym cukrem Avon mydelka Body Shop Świetny jest moim zdaniem również krem na cellulit Vialise; https://nowagazeta.pl/artykul/krem-na-cellulit-vialise/1000932 Przynajmniej u mnie daje bardzo dobre efekty w połaczeniu z masażem i ćwiczeniami, jeszcze tak dobrze działającego kosmetyku na cellulit nie miałam do tej pory. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
misha 0 Napisano 24 Marca 2021 Wszystko zależy dla kogo mają być te kosmetyki.. Ja polecałabym zerknąć sobie chociażby tutaj https://beardman.pl/kategoria/szampony-do-brody . Jak chodzi o takie naprawdę wartościowe produkty pielęgnacyjne dla panów. W tym sklepie możecie znaleźć naprawdę wyjątkowe produkty, które zadbają o najwyższy poziom higieny nawet brody. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Iwonaa23 0 Napisano 13 Kwietnia 2021 Jeśli chodzi o niedrogie sposoby pielęgnacji, to ciekawe rezultaty może przynieść olejowanie włosów. To z pewnością jeden z najtańszych sposobów na pielęgnację skóry i włosów. Warto poszukać różnych artykułów i wybrać, który olej może przynieść dla nas najlepsze efekty, np. olej lniany (nawet taki, który mamy w kuchni!), z nasion malin, z awokado albo olej łopianowy na włosy. Sama swego czasu systematycznie olejowałam włosy i planuję do tego powrócić! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
CiociaAla 0 Napisano 19 Września 2021 Bardzo dobrze sprawdzają się w pielęgnacji nawet bardzo suchej skóry kremy dexeryl. Jest krem oczyszczający do mycia i krem do smarowania. Gdy moja skóra po lecie jest podrażniona i przesuszona zaczynam kuracje dexerylem. Szybko i skutecznie nawilża, trzeba tylko pamiętać, żeby stosować systematycznie. Jest dostępny w bardzo dobrej cenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ada 0 Napisano 29 Listopada 2021 @CiociaAla warto zaznaczyć, że dexeryl to nie kosmetyk, ale emolient. Oczywiście tez go stosuję do codziennej pielęgnacji skóry. Działa cudownie - nawilża i łagodzi podrażnioną skórę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
touchstone 0 Napisano 28 Sierpnia 2022 Warto poświęcić chwilkę i wejść na stronę sklep fryzjerski - tam bowiem kategoriami są posegregowane produkty na różne przypadłości, w zależności od cery itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi