Jarna 0 Napisano 30 Lipca 2020 Czym kierować się przy wyborze dobrej drukarni? W jakich drukarniach drukujecie? Pytam się bo mam projekt wizytówek oraz ulotek i chciałabym je wreszcie wydrukować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Star 2 Napisano 30 Lipca 2020 Z drukarni korzystam w celach firmowych ( drukuję tam foldery oraz ulotki do pracy) ale wydaje mi sie, ze drukarnia jaką mogę Ci polecić nie powinna mieć problemu z realizacją wydruku zaproszeń. Jest to drukarnia Fingerprint. https://www.fingerprint.pl Zamówienia realizowane są bardzo szybko, w wysokiej jakości wydruku. Poza tym w drukarni maja własne studio graficzne tak wiec jeśli nie jesteś na 100% pewna projektu wydruku to dobrze bedzie się z nimi skontaktować. Doradzą Ci czy czegos nie trzeba poprawić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michal80 0 Napisano 17 Maja 2021 Ja kierowałem się głównie asortymentem, cenami oraz opinią znajomych. Od długiego czasu współpracuję z drukarnią www.aaprint.pl. Wykonują wysokiej jakości plakaty, ulotki, książki, gazetki, notesy i torebki papierowe dla mojej firmy. Gwarantują terminowe wykonywanie zleceń oraz konkurencyjne ceny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi