tom 0 Napisano 14 Grudnia 2020 Witam, postanowiłem trochę przebranżowić się. Zastanawiam się nad rozpoczęciem tworzenia prostych stron internetowych za pomocą kreatorów stron. Czy ktoś miał z tym do czynienia i czy możecie coś polecić w tym temacie ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Marcinchudy 0 Napisano 16 Grudnia 2020 Rozumiem, że tylko zaczynasz swoją przygodę z robieniem stron internetowych. W tej sytuacji rozsądny kreator będzie całkiem dobrym rozwiązaniem ze względu na prostotę i intuicyjność. Ja czasami robię strony dla klientów w kreatorach i uważam, że to całkiem dobre narzędzie. Osobiście mogę polecić kreator WebWave: Kreator Stron WWW - Darmowe strony internetowe z RWD - WebWave (webwavecms.com) , jest bardzo dobrze zbudowany, mega logiczny i z polskim dosyć sprawnym supportem, co dla Ciebie będzie chyba ważne na początku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Lembicz.pl 1 Napisano 18 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 12:55, tom napisał: Witam, postanowiłem trochę przebranżowić się. Zastanawiam się nad rozpoczęciem tworzenia prostych stron internetowych za pomocą kreatorów stron. Czy ktoś miał z tym do czynienia i czy możecie coś polecić w tym temacie ?? A dlaczego ktoś miałby za to zapłacić, skoro poprzez większość kreatorów stron można szybko i łatwo samemu sobie zrobić stronkę? Bez sensu pomysł na biznes, a przynajmniej mało opłacalny (w najlepszym wariancie). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ddroz 0 Napisano 9 Lutego 2021 Na początek ok, ale potem te wszystkie strony wyglądają mega szablonowo, poza tym nie da się tego pozycjonować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Lembicz.pl 1 Napisano 9 Lutego 2021 Da się pozycjonować Tylko wychodzi drożej i dłużej. Nie każdy strona z kreatora jest tragiczna, ale większość niestety to masakra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Praktyczny21 0 Napisano 24 Lutego 2021 Lepszą opcją jest zdecydowanie własna strona, nawet patrząc na możliwości pozycjonowania. Alternatywą dla stron w kreatorze jest tworzenie stron wordpress strona na własnym serwerze stworzona przez profesjonalną agencję na pewno przyniesie firmie dużo większe korzyści. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi