Skocz do zawartości
tom
tom

Tworzenie stron w kreatorze

Rekomendowane odpowiedzi

tom
tom

Witam,
postanowiłem trochę przebranżowić się. Zastanawiam się nad rozpoczęciem tworzenia prostych stron internetowych za pomocą kreatorów stron. Czy ktoś miał z tym do czynienia i czy możecie coś polecić w tym temacie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcinchudy
Marcinchudy

Rozumiem, że tylko zaczynasz swoją przygodę z robieniem stron internetowych. W tej sytuacji rozsądny kreator będzie całkiem dobrym rozwiązaniem ze względu na prostotę i intuicyjność. Ja czasami robię strony dla klientów w kreatorach i uważam, że to całkiem dobre narzędzie. Osobiście mogę polecić kreator WebWave: Kreator Stron WWW - Darmowe strony internetowe z RWD - WebWave (webwavecms.com) , jest bardzo dobrze zbudowany, mega logiczny i z polskim dosyć sprawnym supportem, co dla Ciebie będzie chyba ważne na początku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lembicz.pl
Lembicz.pl
W dniu 14.12.2020 o 12:55, tom napisał:

Witam,
postanowiłem trochę przebranżowić się. Zastanawiam się nad rozpoczęciem tworzenia prostych stron internetowych za pomocą kreatorów stron. Czy ktoś miał z tym do czynienia i czy możecie coś polecić w tym temacie ??

A dlaczego ktoś miałby za to zapłacić, skoro poprzez większość kreatorów stron można szybko i łatwo samemu sobie zrobić stronkę? Bez sensu pomysł na biznes, a przynajmniej mało opłacalny (w najlepszym wariancie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ddroz
Ddroz

Na początek ok, ale potem te wszystkie strony wyglądają mega szablonowo, poza tym nie da się tego pozycjonować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lembicz.pl
Lembicz.pl

Da się pozycjonować :P Tylko wychodzi drożej i dłużej. Nie każdy strona z kreatora jest tragiczna, ale większość niestety to masakra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Praktyczny21
Praktyczny21

Lepszą opcją jest zdecydowanie własna strona, nawet patrząc na możliwości pozycjonowania. Alternatywą dla stron w kreatorze jest tworzenie stron wordpress

strona na własnym serwerze stworzona przez profesjonalną agencję na pewno przyniesie firmie dużo większe korzyści.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi