Skocz do zawartości
Jarna
Jarna

Dekoracje w domu

Rekomendowane odpowiedzi

Jarna
Jarna

Czy lubicie domowe dekoracje? 

Zastanawiam się czy nie mam ich zbyt wiele bo lubię styl trochę wiejski, mam zarówno obrazy na scianach jak i róznego rodzaju bibeloty na półkach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wazer
wazer

W mieszkaniu spędzasz bardzo dużo czasu,więc dobrze, żebyś czuła się w nim jak najlepiej. Sama lubię pomieszczenia nieco bardziej minimalistyczne ale wiem, ze nie każdy dobrze sie w nich czuje ;)

Mogę od siebie polecić jeszcze całkiem przyjemny sklep:

https://satyna24.pl/p/dziecieca-poduszka-z-jednorozcem-wz591/

W sklepie znajdziesz spory wybór dekoracji do mieszkania. Takich jako poduszki, koce czy ladna pościel.

Jakościowo jest znacznie lepiej od tego co znajdziesz w sklepach stacjonarnych. W sklepie mają również korzystne ceny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Praktyczny21
Praktyczny21

Bez dekoracji nie było by ślubu, polecam wam dekoracje łomża

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ddroz
Ddroz

Dla mnie najlepsze dekoracje domu to kwiaty <3 Nie tylko sprawiają, że wnętrze wygląda przytulniej, ale również oczyszczają powietrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
touchstone
touchstone
W dniu 30.03.2021 o 12:31, Ddroz napisał:

Dla mnie najlepsze dekoracje domu to kwiaty ❤️ Nie tylko sprawiają, że wnętrze wygląda przytulniej, ale również oczyszczają powietrze.

Ja do kwiatów niestety nie mam ręki, a oczyszczam powietrze za pomocą  sharp jonizator powietrza :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
juliala11
juliala11

Faktycznie uważaj z tą liczbą bibelotów i żeby to jakiś styl zachowało, a nie taki totalny misz masz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cent
Cent

Skoro wspomniał ktoś o kwiatach...

Myślę że w takiej sytuacji przydałby się do nich kwietnik metalowy!

Jako dekoracja salonu czy innego pomieszczenia, myślę że sprawdzi się świetnie nie sądzicie?

Wystarczy poszukać w Internecie, ode mnie podpowiedź można znaleźć na   www.nowoczesnedekoracjedodomu.pl/kwietnik-stojacy-c57

Pozostanie tylko dokupić kwiaty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Myszka
Myszka

Klasyczną dekoracją ściany w domu jest motyw cegły. Można go w prosty sposób uzyskać stosując płytki z elastycznego klinkieru Elabrick. Płytka ta jest wykonywana ręcznie więc uzyskany efekt wygląda bardzo naturalnie, a ich wielkim plusem jest jej wytrzymałość, łatwość montażu jak i wybór kolorystyki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
andrzej1456
andrzej1456

Mnie bardzo podobają się dekoracje z makramy. Eleganckie i estetyczne. W dodatku łatwo można je samemu wykonać. Wystarczą tylko sznurki do makramy i trochę doświadczenia. Ja to zostawiam jednak żonie. Ma większą smykałkę do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Milano
Milano

Ja nie lubię żadnych kurzołapów, staram się mieć ich jak najmniej. Jedyne ozdoby w moim domu to rośliny i książki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi