Jarna 0 Napisano 28 Grudnia 2020 Czy lubicie domowe dekoracje? Zastanawiam się czy nie mam ich zbyt wiele bo lubię styl trochę wiejski, mam zarówno obrazy na scianach jak i róznego rodzaju bibeloty na półkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wazer 2 Napisano 28 Grudnia 2020 W mieszkaniu spędzasz bardzo dużo czasu,więc dobrze, żebyś czuła się w nim jak najlepiej. Sama lubię pomieszczenia nieco bardziej minimalistyczne ale wiem, ze nie każdy dobrze sie w nich czuje Mogę od siebie polecić jeszcze całkiem przyjemny sklep: https://satyna24.pl/p/dziecieca-poduszka-z-jednorozcem-wz591/ W sklepie znajdziesz spory wybór dekoracji do mieszkania. Takich jako poduszki, koce czy ladna pościel. Jakościowo jest znacznie lepiej od tego co znajdziesz w sklepach stacjonarnych. W sklepie mają również korzystne ceny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Praktyczny21 0 Napisano 29 Marca 2021 Bardzo fajna firma aranżacje wnętrz białystok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Praktyczny21 0 Napisano 29 Marca 2021 Bez dekoracji nie było by ślubu, polecam wam dekoracje łomża 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ddroz 0 Napisano 30 Marca 2021 Dla mnie najlepsze dekoracje domu to kwiaty <3 Nie tylko sprawiają, że wnętrze wygląda przytulniej, ale również oczyszczają powietrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
touchstone 0 Napisano 29 Sierpnia 2022 W dniu 30.03.2021 o 12:31, Ddroz napisał: Dla mnie najlepsze dekoracje domu to kwiaty ❤️ Nie tylko sprawiają, że wnętrze wygląda przytulniej, ale również oczyszczają powietrze. Ja do kwiatów niestety nie mam ręki, a oczyszczam powietrze za pomocą sharp jonizator powietrza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
juliala11 0 Napisano 14 Września 2022 Faktycznie uważaj z tą liczbą bibelotów i żeby to jakiś styl zachowało, a nie taki totalny misz masz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Cent 1 Napisano 30 Września 2022 Skoro wspomniał ktoś o kwiatach... Myślę że w takiej sytuacji przydałby się do nich kwietnik metalowy! Jako dekoracja salonu czy innego pomieszczenia, myślę że sprawdzi się świetnie nie sądzicie? Wystarczy poszukać w Internecie, ode mnie podpowiedź można znaleźć na www.nowoczesnedekoracjedodomu.pl/kwietnik-stojacy-c57 Pozostanie tylko dokupić kwiaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Myszka 0 Napisano 5 Października 2022 Klasyczną dekoracją ściany w domu jest motyw cegły. Można go w prosty sposób uzyskać stosując płytki z elastycznego klinkieru Elabrick. Płytka ta jest wykonywana ręcznie więc uzyskany efekt wygląda bardzo naturalnie, a ich wielkim plusem jest jej wytrzymałość, łatwość montażu jak i wybór kolorystyki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
andrzej1456 1 Napisano 19 Października 2022 Mnie bardzo podobają się dekoracje z makramy. Eleganckie i estetyczne. W dodatku łatwo można je samemu wykonać. Wystarczą tylko sznurki do makramy i trochę doświadczenia. Ja to zostawiam jednak żonie. Ma większą smykałkę do tego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Milano 0 Napisano 3 Stycznia 2023 Ja nie lubię żadnych kurzołapów, staram się mieć ich jak najmniej. Jedyne ozdoby w moim domu to rośliny i książki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi