Skocz do zawartości
Anna25
Anna25

Nasze hobby

Rekomendowane odpowiedzi

wlasciwa
wlasciwa

Ja niestety nie mam zbytnio czasu na żadne hobby, za to dość chętnie w wolnym czasie oglądam filmy czy seriale :) Ostatnio, nawet 2 dni temu, oglądałam https://dobre-filmy.pl/cale-filmy/countdown-2019-online/ Szczerze mówiąc, jest to jeden z lepszych horrorów, jakie do tej pory widziałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marek
Marek

Ksiazki (te klasyczne, na papierze) i znaczki, ktore umieraja jak i lektura ksiazek zreszta. Ale to nic nie przeszkadza mi aby nie znajdowac w nich ucieczki od inwazji Internetu.

Dla filatelistow moge polecic nasz klub www.stamporama.com , coprawda po angielsku ale warto sie zapisac poniewaz i po polsku mozna sie dogadac,

Edytowane przez Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mall
mall

Moim hobby od lat niezmiennie jest żegluga. Pasją do tego zajęcia zarazili mnie rodzice, po nich mam jacht, który jest w doskonałym stanie, co jakiś czas jeszcze unowocześniam, nowym dodatkiem jest na przykład ster strumieniowy, który udało mi się kupić w sklepie internetowym J&A Yacht Equipment https://ja-jachty.pl/oferta/stery-strumieniowa , od nich mam także windę kotwiczną, która działa doskonale. Ogólnie trzeba włożyć sporo pracy w taki jacht, ale radość z żeglugi rekompensuje ten czas. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Slaweq
Slaweq

W życiu trzeba mieć zawsze jakieś pasje bo bez nich człowiek by się zanudził. Jakby nie patrzeć to w dzisiejszych czasach mamy wiele możliwości, a to wszystko dzięki takim medią jak internet. Znajdziemy tam praktycznie wszystko, a ja postanowiłem zainteresować się umiejętnością gotowania. Zawsze miałem jakieś opory lub wydawało mi się to za trudne. W rzeczywistości można ją opanować bardzo szybko :) Warto jest zaczynać od prostych przepisów typu - https://uwielbiam.pl/przepis/lubella-danie-na-cieplo-swiderki-ze-szpinakiem-w-sosie-smietanowym-z-klops Wszystkie potrzebne składniki znajdziemy w każdym sklepie, nawet osiedlowym. Czasu także nie potrzeba za wiele natomiast efekt jest bardzo dobry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
touchstone
touchstone

Ja lubię jeździć na rowerze i w sumie po każdej wypłacie "w nagrodę" kupuję sobie jakieś akcesoria, żeby jeździło się jeszcze przyjemniej. Ostatnim zakupem np. była  odzież trek 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
juliala11
juliala11

Ja się interesuję muzyką i fotografią. Kiedyś nawet miałam dwa zespoły muzyczne, ale się rozpadły. Teraz mi łatwiej coś robić z tym drugim hobby, bo wystarczy wyjść na spacer i pobawić się trochę aparatem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi