Anna25 6 Napisano 8 Stycznia 2018 Niemal każdy pielęgnuje jakieś hobby, czasami tak niespotykane, że na pewno chcielibyście podzielić się z innymi swoimi zainteresowaniami. Mój mąż zbiera monety. Może to nie jest szczególnie egzotyczne hobby, trochę jak z poprzedniej epoki, w tej samej grupie co klasery ze znaczkami, ale bardzo podoba mi się jego zapał i konsekwencja (zbiera je od kilku lat). Ma już sporą kolekcję , która zajmuje coraz pokaźniejszą przestrzeń w domu. Napiszcie, proszę, jakie jest Wasze hobby, podzielcie się ciekawymi informacjami dotyczącymi Waszej pasji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DavidM 3 Napisano 9 Stycznia 2018 Ja interesuje sie motoryzacja. Mam swoj garaz po dziadku i czasem sobie grzebie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jannett 2 Napisano 9 Stycznia 2018 A gdzie teraz kupuje się znaczki? Pewnie są jakieś specjalistyczne sklepy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ami 3 Napisano 16 Stycznia 2018 Uwielbiam podróżować i odkrywać nieznane dla mnie zakątki mojej okolicy, naszego kraju i świata. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Użytkownik 21 Napisano 16 Stycznia 2018 Udało Ci się już coś odkryć w swojej okolicy? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Mareljusz 1 Napisano 17 Stycznia 2018 Ja lubię czytać, oglądać filmy. Interesuję się historią, muzyką, lubię robić zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
moniagonia 1 Napisano 22 Stycznia 2018 Lubię czytać książki, rozwiązywać krzyżówki i gotować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Adix7858 1 Napisano 24 Stycznia 2018 Widzę że czytanie jeszcze nie umarło Ja lubię czytać, czasami też piszę coś swojego. Poza tym to fotografia, motoryzacja (najbardziej motocykle) i siatkówka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jannett 2 Napisano 9 Lutego 2018 Mnie ostatnio zainteresował bardziej temat fotografii i montażu filmów i tak się zastanawiam, czy nie zainwestować w porządny kurs i sprzęt, żeby ruszyć z taką działalnością dodatkową, jak filmowanie wesel i innych uroczystości. Myślicie, że da się na tym dorobić jakiś konkretny grosz? Jak sądzicie, jakie są widełki w tym fachu? Tak, żeby na początku nie przesadzić, ale też nie wystrzelić w kosmos z ceną? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jurempus 0 Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Moje hobby to motocykle...lubie tak wszystkim tym AGD rzucić w kąt założyć kask odpalić silnik i zapomnieć o tym całym bałaganie i narzekaniem ludzi i jechac tylko przed siebie Edytowane 11 Lutego 2018 przez jurempus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sebastian L. 1 Napisano 11 Lutego 2018 Ja lubie zbierac stare pienadze/monety, znaczki pocztowe, i wszystko zwiazane z Polska oraz z wojna/mi. A pozatym lubie sie uczyc Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ami 3 Napisano 4 Marca 2018 Dnia 16.01.2018 o 19:42, BOSS napisał: Udało Ci się już coś odkryć w swojej okolicy? Przesiawszy się na rower odkrywam nowe ścieżki i drogi wiodące do pięknych miejsc, których wcześniej nie zauważałam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ryszarda 0 Napisano 16 Marca 2018 Moim hobby jest moja praca a dokłądnie projektowanie gier komputerowych Brzmi super fajnie ale praca jest ciezka i czesto po dni pracy głowa paruje ale warto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AsiaPL 0 Napisano 22 Maja 2018 Książka, fitness, podróże, moda, polityka. ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Igancyk 1 Napisano 5 Grudnia 2018 Motoryzacja to jest to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Starsgym55 0 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Moim hobby jest uprawianie sportu a w szczególności chodzenie siłowni. Edytowane 19 Marca 2019 przez Starsgym55 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Viktoria 0 Napisano 19 Marca 2019 Uwielbiam sport - wspinaczkę na skałkach i ścianki wspinaczkowe, do tego jazda na rowerze i basen. Nie pogardzę również dobrą książką. Gotowanie i pieczenie też sprawia mi wiele radości, szczególnie degustacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Star 2 Napisano 21 Marca 2019 Na pewno sport. Dużo siedze przed komputerem i jak kończę pracę to mam ochotę sie rozerwać i zrobić coś aktywnego. Zależy tutaj dużo od pory roku. W zimie lubię sporty zimowe, natomiast latem bieganie oraz jazdę na rowerze. W tym roku jeszcze nie wyciągnąłem roweru ale zamierzam wyciągnąć na dniach. Z tych bardziej tradycyjnych hobby to Filatelistyka: https://znaczkopol.pl/kraj/polska Książki oraz historia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
biznik4 0 Napisano 4 Kwietnia 2019 Można też w internecie https://bet1x2.pl/ogladanie-meczow-na-zywo-przez-telefon/ oglądać mecze jak interesujemy się sportem. Oglądacie mecze i wydarzenia tego typu na bieżąco? I nie będziemy musieli mieć nawet dostępu do telewizji, by obejrzeć mecz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Napisano 9 Kwietnia 2019 Wolę sportem interesować się czynnie:) Niemniej jednak zawsze chętnie oglądam gale KSW. Wiecie może gdzie można obejrzeć archiwalne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Stokrotka87 0 Napisano 13 Kwietnia 2019 Oglądanie filmów online na stronie https://movieneo.com Nie no tak poważnie lubię sobie pooglądać filmy, a na tej stronie naprawdę jest co oglądać i to całkiem za darmo. po za tym lubię tańczyć, śpiewać, spędzać też aktywnie wolny czas. Wszystko zależy od dnia . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztof Dziobek 0 Napisano 23 Kwietnia 2019 Moim nowym hobby jest rower. Właśnie kupiłem sobie nowy, crossowy i jeżdżę w miarę możliwości jak jest pogoda. Swoją drogą, pierwszy raz kupiłem rower przez internet i choć na początku bałem się, że nie dopasuję go odpowiednio, to jestem mega zadowolony. Jakby ktoś szukał to polecam sklep https://miastorowerow.pl/516-rowery-crossowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
prawopasazer 0 Napisano 23 Kwietnia 2019 Moim hobby jest podróżowanie i jak mam okazję i zdarza się długi weekend to staram się wykupywać loty do ciekawych miejsc i je zwiedzać. Często podróżując samolotem zawsze warto mieć na uwadze że są różne sytuacje i nie raz muszę dochodzić swoich praw i zawsze mogę liczyć na nich prawopasazera.pl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Halina789 0 Napisano 29 Kwietnia 2019 A ja lubię szyć kupiłam jakiś czas temu maszynę do szycia i kupuję burdy z wykrojami i relaksuję się przy szyciu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
praktyczny 0 Napisano 9 Maja 2019 Ja zbytnio nie mam czasu na hobby, ale lubię czytać. Mam całkiem sporą biblioteczkę. Ostatnio to jest książka https://www.taniaksiazka.pl/12-zyciowych-zasad-antidotum-na-chaos-peterson-p-1122439.html Napisana przez znanego psychologa. Podaje on 12 zasad którymi warto kierować się w zyciu. Nie z wszystkim się zgadzam, ale książka jest naprawdę warta przeczytania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi