Skocz do zawartości
Anna25
Anna25

Nasze hobby

Rekomendowane odpowiedzi

Anna25
Anna25

Niemal każdy pielęgnuje jakieś hobby, czasami tak niespotykane, że na pewno chcielibyście podzielić się z innymi swoimi zainteresowaniami.

Mój mąż zbiera monety. Może to nie jest szczególnie egzotyczne hobby, trochę jak z poprzedniej epoki, w tej samej grupie co klasery ze znaczkami, ale bardzo podoba mi się jego zapał i konsekwencja (zbiera je od kilku lat). Ma już sporą kolekcję , która zajmuje coraz pokaźniejszą przestrzeń w domu.

Napiszcie, proszę, jakie jest Wasze hobby, podzielcie się ciekawymi informacjami dotyczącymi Waszej pasji. ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DavidM
DavidM

Ja interesuje sie motoryzacja. Mam swoj garaz po dziadku i czasem sobie grzebie.xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jannett
jannett

A gdzie teraz kupuje się znaczki? Pewnie są jakieś specjalistyczne sklepy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ami
Ami

Uwielbiam podróżować i odkrywać nieznane dla mnie zakątki mojej okolicy, naszego kraju i świata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Użytkownik
Użytkownik

Udało Ci się już coś odkryć w swojej okolicy? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mareljusz
Mareljusz

Ja lubię czytać, oglądać filmy. Interesuję się historią, muzyką, lubię robić zdjęcia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
moniagonia
moniagonia

Lubię czytać książki, rozwiązywać krzyżówki i gotować. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adix7858
Adix7858

Widzę że czytanie jeszcze nie umarło :)

Ja lubię czytać, czasami też piszę coś swojego. Poza tym to fotografia, motoryzacja (najbardziej motocykle) i siatkówka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jannett
jannett

Mnie ostatnio zainteresował bardziej temat fotografii i montażu filmów i tak się zastanawiam,
czy nie zainwestować w porządny kurs i sprzęt, żeby ruszyć z taką działalnością dodatkową,
jak filmowanie wesel i innych uroczystości. Myślicie, że da się na tym dorobić jakiś konkretny grosz?
Jak sądzicie, jakie są widełki w tym fachu? Tak, żeby na początku nie przesadzić, ale też nie wystrzelić w kosmos z ceną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jurempus
jurempus

Moje hobby to motocykle...lubie tak wszystkim tym AGD rzucić w kąt założyć kask odpalić silnik i zapomnieć o tym całym bałaganie i narzekaniem ludzi :) i jechac tylko przed siebie

Edytowane przez jurempus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sebastian L.
Sebastian L.

Ja lubie zbierac stare pienadze/monety, znaczki pocztowe, i wszystko zwiazane z Polska oraz z wojna/mi. 

A pozatym lubie sie uczyc :D

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ami
Ami
Dnia 16.01.2018 o 19:42, BOSS napisał:

Udało Ci się już coś odkryć w swojej okolicy? :D

Przesiawszy się na rower odkrywam nowe ścieżki i drogi wiodące do pięknych miejsc, których wcześniej nie zauważałam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ryszarda
Ryszarda

Moim hobby jest moja praca a dokłądnie projektowanie gier komputerowych :) Brzmi super fajnie ale praca jest ciezka i czesto po dni pracy głowa paruje :) ale warto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AsiaPL
AsiaPL

Książka, fitness, podróże, moda, polityka. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Igancyk
Igancyk

Motoryzacja to jest to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Starsgym55
Starsgym55

Moim hobby jest uprawianie sportu a w szczególności chodzenie siłowni.

Edytowane przez Starsgym55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Viktoria
Viktoria

Uwielbiam sport - wspinaczkę na skałkach i ścianki wspinaczkowe, do tego jazda na rowerze i basen. Nie pogardzę również dobrą książką. Gotowanie i pieczenie też sprawia mi wiele radości, szczególnie degustacja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Star
Star

Na pewno sport. Dużo siedze przed komputerem i jak kończę pracę to mam ochotę sie rozerwać i zrobić coś aktywnego. Zależy tutaj dużo od pory roku. W zimie lubię sporty zimowe, natomiast latem bieganie oraz jazdę na rowerze. W tym roku jeszcze nie wyciągnąłem roweru ale zamierzam wyciągnąć na dniach.

Z tych bardziej tradycyjnych hobby to
Filatelistyka: https://znaczkopol.pl/kraj/polska

Książki

oraz historia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
biznik4
biznik4

Można też w internecie https://bet1x2.pl/ogladanie-meczow-na-zywo-przez-telefon/ oglądać mecze jak interesujemy się sportem. Oglądacie mecze i wydarzenia tego typu na bieżąco? I nie będziemy musieli mieć nawet dostępu do telewizji, by obejrzeć mecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana
Tatiana

Wolę sportem interesować się czynnie:) Niemniej jednak zawsze chętnie oglądam gale KSW. Wiecie może gdzie można obejrzeć archiwalne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Stokrotka87
Stokrotka87

Oglądanie filmów online na stronie https://movieneo.com  ;) Nie no tak poważnie lubię sobie pooglądać filmy,  a na tej stronie naprawdę jest co oglądać i to całkiem za darmo. po za tym lubię tańczyć, śpiewać, spędzać też aktywnie wolny czas. Wszystko zależy od dnia ;) .  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztof Dziobek
Krzysztof Dziobek

Moim nowym hobby jest rower. Właśnie kupiłem sobie nowy, crossowy i jeżdżę w miarę możliwości jak jest pogoda. Swoją drogą, pierwszy raz kupiłem rower przez internet i choć na początku bałem się, że nie dopasuję go odpowiednio, to jestem mega zadowolony. Jakby ktoś szukał to polecam sklep https://miastorowerow.pl/516-rowery-crossowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
prawopasazer
prawopasazer

Moim hobby jest podróżowanie i jak mam okazję i zdarza się długi weekend to staram się wykupywać loty do ciekawych miejsc i je zwiedzać. Często podróżując samolotem zawsze warto mieć na uwadze że są różne sytuacje i nie raz muszę dochodzić swoich praw i zawsze mogę liczyć na nich prawopasazera.pl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Halina789
Halina789

A ja lubię szyć :) kupiłam jakiś czas temu maszynę do szycia i kupuję burdy z wykrojami i relaksuję się przy szyciu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
praktyczny
praktyczny

Ja zbytnio nie mam czasu na hobby, ale lubię czytać. Mam całkiem sporą biblioteczkę. Ostatnio to jest książka https://www.taniaksiazka.pl/12-zyciowych-zasad-antidotum-na-chaos-peterson-p-1122439.html  Napisana przez znanego psychologa. Podaje on 12 zasad którymi warto kierować się w zyciu. Nie z wszystkim się zgadzam, ale książka jest naprawdę warta przeczytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi