Skocz do zawartości
SebastianSwatek
SebastianSwatek

Zarobek pasywny

Rekomendowane odpowiedzi

SebastianSwatek
SebastianSwatek

Dzień dobry Panie i Panowie

Nazywam się Sebastian Swatek. Jestem tutaj nową osobą, właściwie dziś się zarejestrowałem. Mam 30 lat obecnie mieszkam w Holandii, pochodzę z małej miejscowości na Dolnym Śląsku gdzie życie umarło już parę lat temu. Mieszkanie w małej miejscowości gdzie śmietanka towarzyska okupuje żabkę czy biedronkę nie pociągała mnie i postanowiłem wyjechać stamtąd. Zawsze byłem marzycielem, chciałem zwiedzać świat poznawać nowych ludzi. W końcu podróże uszczęśliwiają człowieka, poznawanie nowych miejsc jest niesamowitym przeżyciem dla każdego z nas. Człowiek który jest otwarty na nowe to człowiek który pragnie żyć.

Przez kilka lat szukałem pomysłu na biznes, z jak najmniejszą inwestycją, gdzie nie będę musiał wykładać kilkudziesięciu tysięcy na start, nie będę musiał martwić się o ZUS etc. Jak wiecie edukacja biznesowa pod kątem otwierania nowej firmy jest niezbędna do prowadzenia biznesu, nie każdy ma do tego dar a nasz kochany ZUS bez względu na to czy się nam powodzi czy nie polituje się i będzie rządał swoją część. Niestety tak to funkcjonuje. Zapewne wielu z Was moi drodzy forumowicze szuka bądź szukała różnych możliwości zarabiania. W końcu człowiek dąży do tego aby jemu i jego rodzinie żyło się jak najlepiej. 

Ok do rzeczy. Ponad rok temu mój przyjaciel napisał do mnie w momencie kiedy przeszukiwałem grupy na Facebooku o tematyce zarabiania przez internet. Pokazał mi projekt który jest dla mnie biznesem na lata, a do tego ma niski wkład. Chciałbym się tym projektem z Wami podzielić moi drodzy. Nie będę tu Wam obiecywał milionów po roku czy po dwóch ale chcę Wam pokazać sposób na pasywny zarobek w przeciągu kilku lat. W końcu każdy z nas dąży do wolności a działalność w tym projekcie w ciągu kilku lat może Wam na to pozwolić. 

Dla zainteresowanych zostawiam swój adres email: swateksebastianpoczta@gmail.com

Pozdrawiam i życzę Wam wspaniałego dnia 

Sebastian Swatek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AsiaPL
AsiaPL

Proszę o jakieś szczegóły na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi