Daniela123 0 Posted April 26, 2021 Muszę się tym z Wami podzielić! Jakiś czas temu kupiłam ciśnieniomierz ze sklepu internetowego Diagnosis. To najlepszy sklep, w jakim kiedykolwiek coś kupiłam! Nie tylko obsługa pomogła mi wybrać odpowiedni ciśnieniomierz (poprzez kontakt online), ale też mało zapłaciłam, bardzo krótko czekałam na paczkę, a ona sama była zapakowana tak, aby mieć pewność, że delikatnemu sprzętowi nic się nie stanie. 0 Share this post Link to post
Karolina647 0 Posted April 27, 2021 Witam, właśnie szukam termometru bezdotykowego i również trafiłam na ofertę sklepu internetowego Diagnosis. Przed zakupem chciałam jeszcze poczytać opinie, ale widzę, że warto tam zamawiać. 0 Share this post Link to post
Michal80 0 Posted June 17, 2021 To super. Ja też lubię zamawiać z internetu. Jest o wiele szybciej i taniej 0 Share this post Link to post
misha 0 Posted July 30, 2021 Zakupy online z pewnością się opłacają... Ja teraz planuje tutaj https://kompresyjni.pl/pl/brand/7-veera dokonać zakupu. A mianowicie spodobały mi się tam uciskowe pończochy oraz rajstopy. Idealnie się sprawdzą dla mnie, ponieważ pracuje na stojąco, także moje nogi potem są obolałe. Nie chce, aby mieć żylaki, dlatego chce je nosić profilaktycznie. 0 Share this post Link to post
Saszka 0 Posted September 14, 2021 Teraz warto robić zakupy przez internet, ponieważ oszczędzamy na tym dużo czasu. Poza tym można też wybrać platformę cashbackową net-pocket, na której jest mnóstwo sklepów i w każdym można zaoszczędzić nawet do 20%. 0 Share this post Link to post