Kabanos 1 Napisano 1 Czerwca 2018 Europejski regulator (ESMA) z dniem 1 sierpnia tego roku, wprowadza przepisy ograniczenia dźwigni rynku forex. Lewar zostanie ograniczony do 1 do 30, a nawet 1 do 2, w zależności od rodzaju instrumentu. W naszym kraju obecnie jest to 1 do 100. Co o tym sądzicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Magdaa 0 Napisano 12 Września 2018 Ja szczerze mówiąc dopiero zaczynam inwestowanie Forex, jak na razie mam konto demo na Cinkciarzu i nie do końca wiem o czym mówisz. Ale to dowód na to, że jeszcze dużo nauki przed mną i nie ma co bez tego zaczynać inwestowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Wikarik 1 Napisano 30 Października 2019 no na pewno jest to spore ograniczenie dla fajnych zysków, ale też korzyść, bo bedzie mniej spektakularnych strat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Trzcinka 0 Napisano 4 Listopada 2019 ja tego nie rozumiem właściwie... kto daje taką dźwignię i co on z tego ma? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michal80 0 Napisano 24 Kwietnia 2021 Nadal bez problemu można korzystać z zagranicznych brokerów jak np ICM. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi