AnnKot 0 Napisano 25 Maja 2021 Witajcie, Mieszkam w Lublinie, mam pusta działkę w bardzo dobrej lokalizacji, nie centrum, ale ruchliwa okolica. Kapitał ok milion i pomysłów brak Myślę może o wystawieniu budynku pod wynajem? Jednak nie ukrywam, że sama bym coś otworzyła, ale słabo z pomysłem... Mogłabym wystawić budynek pod jakiś sklep, przedszkole, co kolwiek, tylko czy będzie chętny na wynajem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michal80 0 Napisano 17 Czerwca 2021 A co myślisz o np Mc Donaldzie, lub innej restauracji typu fast food? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
KubaT 0 Napisano 17 Grudnia 2021 Sporo przydatnych informacji znjadziemy na pewno na tym portalu tutaj warto zerknąć może akurat ktoś się zainspiruje. Jest tutaj dużo inormacji o biznesie czy też ghospodarce, a jak sie posiedzi dluzej to naprawde mozna wiele przydatnych i ciekawych informacji znaleźć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Lembicz.pl 1 Napisano 30 Grudnia 2021 Może franczyza będzie dobra? Zobacz którego biznesu nie ma i pewnie już dany franczyzodawca powie Ci czy warto w to wejść na tym rynku. Z baniaczkiem to spokojnie znajdziesz tam coś wartego otworzenia, ale tak jak napisał Michał80 -> jak nie ma McDonalda to prosta piłka, tyle że nie wiem czy baniak starczy 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi