arczi0123 1 Posted June 3, 2018 Witam ogólnie nie wierze żeby dało radę zarobić na lokatach czy kontach oszczędnościowych jednak mam trochę odłożonej gotówki,której nie mogę zainwestować w jakiś biznesu musi czekać i mam takie pytanie jakie jest obecnie najlepiej oprocentowane konto oszczędnościowe gdzie w razie potrzeby można bez problemu wypłacić pieniądze ??? Jeżeli nie jest to zabronione na forum prosiłbym o podanie jakie kwoty wyciągacie miesięcznie np z 10/20 tyś/100 tyś zł takiej kwoty aby łatwo dało rade to policzyć. Z góry dzięki 0 Share this post Link to post
Iraj 0 Posted October 9, 2020 W dniu 3.06.2018 o 17:30, arczi0123 napisał: Witam ogólnie nie wierze żeby dało radę zarobić na lokatach czy kontach oszczędnościowych jednak mam trochę odłożonej gotówki,której nie mogę zainwestować w jakiś biznesu musi czekać i mam takie pytanie jakie jest obecnie najlepiej oprocentowane konto oszczędnościowe gdzie w razie potrzeby można bez problemu wypłacić pieniądze ??? Jeżeli nie jest to zabronione na forum prosiłbym o podanie jakie kwoty wyciągacie miesięcznie np z 10/20 tyś/100 tyś zł takiej kwoty aby łatwo dało rade to policzyć. Z góry dzięki tez szukam odpowiedzi. 0 Share this post Link to post