partaa 0 Posted February 17, 2022 Jak się odnajdujecie w Polskim Ładzie? Dla mnie to dosyć ciężka przeprawa dlatego szukam jakiegoś kursu, szkolenia, które by mi pomogło sobie usystematyzować wiedze i rozwiać wątpliwości. Coś polecicie? Szczególnie interesują mnie kwestie związane z VATem 0 Share this post Link to post
kamtom 0 Posted February 23, 2022 Tutaj masz bardzo fajne szkolenie zakończone certyfikatem, dotyczy właśnie ustawy o podatku Vat i ostatnich zmian https://www.lp-wip.pl/praktyczny-komentarz-do-ustawy-o-vat 0 Share this post Link to post
partaa 0 Posted February 24, 2022 dzięki za link, widzę, że dostęp to 9,90 zł za 14 dni, w sumie grosze i chyba też z innych materiałów z tego portalu można korzystać 0 Share this post Link to post
kamtom 0 Posted February 27, 2022 Możesz korzystać ze wszystkiego co masz na stronie i jest objęte dostępem. Ale sam komentarz do ustawy o Vat plus ostatnie zmiany to już sporo materiału i na jednym wieczorze się nie skończy. Przynajmniej u mnie. Zajęło mi to trochę czasu, ale uważam że było warto. Komentarz bardzo wartościowy 0 Share this post Link to post
Maciek CZ. 0 Posted August 19, 2022 jest masakra, nikt nic nie wie.. Ostatnio z księgową miałem problem z rozliczeniem PIT-u, zadzwoniliśmy do Urzędu skarbowego aby dopytać co i gdzie wpisać.. przebijaliśmy się przez kolejne osoby i co z tego wyszło? nic! serio, jest masakra.. nawet w US nic nie wiedzą ... 0 Share this post Link to post