Skocz do zawartości
tomasz000s
tomasz000s

Oprogramowanie dla przychodni

Rekomendowane odpowiedzi

tomasz000s
tomasz000s

Witam. Szukam jakiegoś systemu do obsługi przychodni. Moje wymagania to niezawodne i szybkie działanie. Cenię również intuicyjność obsługi. Co możecie polecić? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k.luszczak
k.luszczak

Ja w placówce pracuje na oprogramowaniu Comarch Optimed NXT i nigdy nie było z nim żadnych problemów dlatego szczerze mogę je polecić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karolst
Karolst

Jak wyżej, Comarch Optimed NXT spełnia swoją rolę i naprawdę jest godny polecenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sułowska.K
Sułowska.K

Dla odmiany, polecam Comarch Optimed NXT. Szybki system z małymi wymaganiami, łatwy w obsłudze i posiadający sporo przydatnych funkcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MarcelinaZawadzka
MarcelinaZawadzka

Optimed NXT to rzeczywiście dobry wybór dla przychodni, aczkolwiek w większych placówkach takich jak np. szpital wojewódzki też na pewno nie będzie sprawiał problemów. Dzięki wielu funkcjom jest to banalny w obsłudze system. Oprogramowanie można również skonfigurować pod własne potrzeby. Działa szybko i bardzo przyjemnie się na nim pracuje, nie napotkałem jeszcze żadnych poważnych problemów podczas dłuższego użytkowania systemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adamsokol
adamsokol
Myślę, że Optimed to bardzo dobry wybór. W przeciągu kilku miesięcy co go używam, zauważyłam może ze 2 drobne blędy które po zgłoszeniu do twórców zostały szybko naprawione. Ani troche nie umiem w komputery a korzystanie z tego systemu idzie mi na prawdę dobrze. Szybki jest to też mogę o nim powiedzieć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adrianskbb
adrianskbb

Od siebie polecam MedNote, jest to moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie. Pacjent może tam przechowywać swoje dokumenty, a lekarz może przez aplikację wystawiać recepty. Do tego aplikacja bardzo miła dla oka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi