tomasz000s 0 Napisano 12 Marca 2022 Witam. Szukam jakiegoś systemu do obsługi przychodni. Moje wymagania to niezawodne i szybkie działanie. Cenię również intuicyjność obsługi. Co możecie polecić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
k.luszczak 0 Napisano 14 Marca 2022 Ja w placówce pracuje na oprogramowaniu Comarch Optimed NXT i nigdy nie było z nim żadnych problemów dlatego szczerze mogę je polecić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Karolst 0 Napisano 19 Marca 2022 Jak wyżej, Comarch Optimed NXT spełnia swoją rolę i naprawdę jest godny polecenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sułowska.K 0 Napisano 19 Marca 2022 Dla odmiany, polecam Comarch Optimed NXT. Szybki system z małymi wymaganiami, łatwy w obsłudze i posiadający sporo przydatnych funkcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MarcelinaZawadzka 0 Napisano 29 Marca 2022 Optimed NXT to rzeczywiście dobry wybór dla przychodni, aczkolwiek w większych placówkach takich jak np. szpital wojewódzki też na pewno nie będzie sprawiał problemów. Dzięki wielu funkcjom jest to banalny w obsłudze system. Oprogramowanie można również skonfigurować pod własne potrzeby. Działa szybko i bardzo przyjemnie się na nim pracuje, nie napotkałem jeszcze żadnych poważnych problemów podczas dłuższego użytkowania systemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
adamsokol 0 Napisano 30 Marca 2022 Myślę, że Optimed to bardzo dobry wybór. W przeciągu kilku miesięcy co go używam, zauważyłam może ze 2 drobne blędy które po zgłoszeniu do twórców zostały szybko naprawione. Ani troche nie umiem w komputery a korzystanie z tego systemu idzie mi na prawdę dobrze. Szybki jest to też mogę o nim powiedzieć :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
adrianskbb 0 Napisano 1 Kwietnia 2022 Od siebie polecam MedNote, jest to moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie. Pacjent może tam przechowywać swoje dokumenty, a lekarz może przez aplikację wystawiać recepty. Do tego aplikacja bardzo miła dla oka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi