wazer 2 Napisano 1 Kwietnia 2022 Szukam porzadnych mebli biurowych do biura. W jakie meble warto jest zainwestować? Lepiej wybrać meble na wymiar czy może jednak meble gotowe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mzar 0 Napisano 1 Kwietnia 2022 Moim zdaniem o ile biurko nie musi być drogie - w zasadzie wystarczy jedynie prosty szeroki blat to warto jest zainwestować w porządny fotel. Wiadome jest, że przed komputerem często spędza się bardzo wiele czasu tak więc warto jest zadbać o zdrowie swoich pleców. Sam jakiś czas temu zakupiłem nowy, o wiele wygodniejszy fotel i naprawdę widzę różnicę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
touchstone 0 Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) W dniu 1.04.2022 o 07:25, wazer napisał: Szukam porzadnych mebli biurowych do biura. W jakie meble warto jest zainwestować? Lepiej wybrać meble na wymiar czy może jednak meble gotowe? Warto postawić na sprawdzoną firmę, która specjalizuje się w tego typu meblach. Ja u nich zaczęłam "przygodę" od kupna foteli konferencyjnych profim acos a później wymieniłam wszystkie meble w biurze bo jakość-petarda Edytowane 6 Maja 2022 przez touchstone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi