Star 2 Napisano 12 Kwietnia 2022 Dziewczyny, po dwóch latach home office dostałam nową pracę w biurze i zdałam sobie sprawę, że nie mam się w co ubrać ostatnie dwa lata spędziłam w dzinsach i bluzach, a w moim poprzednim biurze nie było dress codu, wszyscy chodzili w tshirtach i adidasach. Teraz szykuję się na dress code w stylu smart casual. I tu moje pytanko do Was, skąd czerpiecie inspiracje, jak się ubrać? Może możecie polecić jakies konta na insta albo na yt? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jarna 0 Napisano 12 Kwietnia 2022 Obcisły dół (spodnie, spódnica), luźniejsza góra, wygodne buty. W MLE są piękne koszule "na lata", wrzucam jedną niżej. Spodnie i marynarki są świetne w Bombshe. W Massimo Dutti sporo perełek. Osobiście kupiłam tam niedawno piękną białą narzutkę, doskonałe zastępstwo dla marynarki. Buty mogę polecić mokasyny i czółenka SoloFemme. https://togethermagazyn.pl/dlaczego-warto-miec-w-swojej-szafie-czarne-szpilki/ Ogólnie dobrze jest mieć w szafie klasyczne czarne szpilki. Przydają się na naprawdę różne okazje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi