Skocz do zawartości
Danielmed
Danielmed

Strona internetowa

Rekomendowane odpowiedzi

Danielmed
Danielmed

Jestem na etapie rozkręcania firmy i szukam kogoś kto zrobi mi stronę internetowa na wysokim poziomie. Może ktoś z was korzystał z takich usług lub zna kogos godnego polecenia ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wilczestrony.pl
wilczestrony.pl

Sprawdź naszą stronę. Oferujemy kompleksowe tworzenie stron internetowych. Jeżeli masz jakieś pytanie, z chęcią na nie odpowiemy ;)

wilczestrony.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DariuszJak
DariuszJak

Sprawdź sobie Nastartup.pl mi ostatnio kumpel polecał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
patrycja.wocial
patrycja.wocial

W tamtym roku w rankingu webmasterów znalazłam bcweb.pl. Powiem tak, warto było zainwestować,moja firma rozwija się i mam coraz więcej klientów ! Robią strony na naprawdę wysokim poziomie.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michael_J
Michael_J

Również jak kolega wyżej polecam Nastartup.pl. Mam tam stronę internetową i cms jest bardzo prosty w obsłudze, a jestem laikiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MPFP
MPFP

Przede wszystkim znajdź kogoś kto chociaż trochę to ogarnia np ktoś z rodziny, znajomych, pracowników. Ta osoba zajmie się znalezieniem odpowiedniej firmy. Tu nie chodzi zresztą tylko o wybór firmy ale jej pilnowanie - bezkompromisowe ciśnięcie na jakość, cenę i wywiązanie się ze wszystkiego. Żeby ta osoba sprawdziła i porównała ceny różnych rzeczy by nie było czegoś takiego że za dodanie mapki wezmą 1000 zł. Bez takiej osoby wykiwają Cię i ograbią z kasy z taką łatwością jakby wykiwali 5-letnie dziecko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sensei
Sensei

To też zależy od tego co chcesz aby pojawiło się na stronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wlasciwa
wlasciwa

Najlepiej to na samym początku pooglądać strony internetowe konkurencji, poczytać różne artykuły i blogi. Na przykład bardzo ciekawy jest ten artykuł https://echomarketing.pl/blog/jaka-powinna-byc-dobra-strona-internetowa/ - myślę, że Cię zainteresuje. Są pewne cechy, które powinna posiadać dobra strona internetowa i trzeba wiedzieć, jakie to są cechy. Poza tym, warto też zdać się na pomoc profesjonalnej agencji reklamowej. Uważam, że jest to klucz do sukcesu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DarekPiw
DarekPiw

A jak już będziesz miał tę stronę to wal do mnie. Wypozycjonuję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AlekKrk
AlekKrk

Wybierz kogoś, kto zajmie się także optymalizacją tej strony. Samo zrobienie strony to dopiero początek. Zadbaj o SEO, słowa kluczowe itp doradzą Ci w asander.pl i może nawet zrobią gratis tą optymalizację seo bo mają w ofercie razem ze stroną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pawelfirma
pawelfirma

Ja swoją stronę zleciłem firmie iconmedia.pl - chłopy znają się na robocie! :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi